0 Δυσαρεστημένος ο Πολέμης με την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 13

 polemis
 
Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο Πολέμης μετά τα όσα ανακοίνωσε η ΘΥΡΑ 13, αφήνοντας αιχμές για όλους και για όλα. Θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο από την ανακοίνωση, καθώς είναι ο τελευταίος που φταίει και τουλάχιστον προσπάθησε να βοηθήσει βάζοντας δικά του χρήματα στον Παναθηναϊκό.

 



Ο εκ των μετόχων του τριφυλλιού, που συμμετέχει και στη διοικούσα επιτροπή και ήταν ο μοναδικός που αποφάσισε να βάλει το μερίδιο που του αναλογούσε στην αύξηση του Μ.Κ., δεν μπορούσε να πιστέψει όσα ειπώθηκαν από τους οπαδούς για το πρόσωπό του. Δηλαδή, ότι είναι συνεχώς λόγια και καλύτερα θα ήταν να βάλει περισσότερα χρήματα στην ομάδα. Λες και η σημερινή κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αποτελεί δική του ευθύνη. Και δική του ίσως, αλλά στο ποσοστό που του αναλογεί.

Ο Πολέμης δεν μπορεί να πιστέψει ότι στα μάτια των οπαδών έχει μπει στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους μετόχους, καθώς από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειές του ήταν ενωτικές. Ενώ, όταν χρειάστηκε να βγει μπροστά και να γίνει μέλος της διοικούσας, το έπραξε. Δεν κρύφτηκε, ασχέτως αν δεν είχε δεχτεί να γίνει πρόεδρος.

Για αυτό και αισθάνεται ενοχλημένος που κάποιοι τον έβαλαν στο ίδιο κάδρο με τους υπόλοιπους. Θεωρεί ότι δεν του αξίζει και, εδώ που τα λέμε, ίσως να έχει και ένα δίκιο. Κάποιοι κοντά στην ομάδα, άλλωστε, συνεχίζουν να βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που αν ζορίσουν και άλλο τα πράγματα, μπορεί να βγει μπροστά αναλαμβάνοντας το τιμόνι. Αρκεί να μην ξενερώσει ακόμα περισσότερο με όσα γίνονται στον σύλλογο και να πάρει την απόφαση να Πολεμησ-ει.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου