0 Ντελίριο στην πρώτη από 6.000 οπαδούς της ΑΕΛ

LARISA
Πανζουρλισμός στην πρώτη της Λάρισας από 6.000 διαμαρτυρόμενους οπαδούς, μετά την επικύρωση ενός Πρωταθλήματος με υποψίες παράγκας και στημένων παιχνιδιών. Κατά τα φαινόμενα, η Λάρισα όπως και ο Ηρακλής, είναι από τα θύματα των όσων μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των παιχτών.

Κρις Κόουλμαν: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθεί και είναι πραγματικά μία πολύ όμορφή εικόνα αυτή που αντικρίζω. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακτήσει την ταυτότητά της. Έχουμε μπροστά μας δουλειά και αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι μας και θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε να φέρουμε στην ομάδα μας παίκτες καλής ποιότητας για να πλαισιώσουμε τους ήδη υπάρχοντες. Δεν μας προβληματίζει το γεγονός αυτής καθ’ αυτής της απόφασης, μας απογοητεύει το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες γύρω από τις οποίες υπάρχουν βάσιμες υποψίες και κάποιες άλλες που αποφάσισαν να επικυρώσουν την βαθμολογία. Εμείς συνεχίσουμε τον σχεδιασμό μας σα να είμαστε στη Football League, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτές δεν είναι και οι τελικές αποφάσεις. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες και με ποιότητα. Αν μείνουμε στη Football League σίγουρα η προτεραιότητά μας θα είναι Έλληνες παίκτες, αλλά ούτως ή άλλως θέλουμε»

Κώστας Νεμπεγλέρας: "Είναι χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Πιστεύω ότι γύρισα στο σπίτι μου και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και σίγουρα αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω γεμάτος εμπειρίες να βοηθήσω στην προσπάθεια της ομάδας. Τα νέα είναι σίγουρα άσχημα για μας και απ' ότι φαίνεται οι αρμόδιοι θέλουν παρανομίες και όχι το ποδόσφαιρο να κάνει βήματα μπροστά. Στον κόσμο μας θυα ήθελα να υποσχεθώ ότι θα δίνουμε τα πάντα, ώστε να παρουσιάσουμε μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου