0 Αποκαλυπτικός ο Καλάθης


638356

Θέλει να παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο στον Παναθηναϊκό ο μικρός.Μίλησε για Ομπράντοβιτς, για τους συμπαίκτες του και για τον σύλλογο τονίζοντας οτι αγαπάει τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τι δήλωσε 

«Θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα παίξω στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Το έχω ξαναπεί. Λατρεύω τον προπονητή μου, λατρεύω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Αυτό είναι το σχέδιό μου», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ στην «Πράσινη» και πρόσθεσε:

«Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Αν ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και το σχέδιο της ομάδας, νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από αυτό όμως, θα πρέπει κι εγώ προσωπικά να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο τη φετινή χρονιά, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Για το λόγο αυτό προσπαθώ να δουλεύω στις αδυναμίες μου. Μόνο έτσι θα γίνω καλύτερος».

 «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα αν δεν είχα τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να με βοηθούν καθημερινά να γίνομαι καλύτερος. Οφείλω τα περισσότερα σε αυτούς. Με βοήθησε το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα με βοήθησαν και με πίστεψαν. Παράλληλα, μου δόθηκαν και πολλές ευκαιρίες τις οποίες νομίζω πως εκμεταλλεύτηκα. Από την πλευρά μου ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές μου, ενώ προσπάθησα πολύ κι έμεινα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου