0 Αν θέλουν οι μεγάλοι, όλα φτιάχνουν


piladakisΤην πεποίθησή του πως αν θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να βελτιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα σε δύο ώρες εξέφρασε ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της Λάρισας μίλησε επίσης και για την καθυστέρηση που έχει υπάρξει στο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας.Μάλιστα, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε πως η ομάδα της Λάρισας δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο.



«Ενώ υπήρχαν πολλοί παράγοντες για να φτιαχτεί κάτι καλό, όσοι βρίσκονται γύρω από τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τους επηρεάζουν και τους ωθούν σε μία πόλωση. Αν θέλουν, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο μέσα σε 2 ώρες. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η Λάρισα, ή η Ξάνθη ή άλλες ομάδες. Οι προθέσεις του Ντέμη Νικολαϊδη, του Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι δικές μου, του Πέτρου Κόκκαλη, ήταν να φτιαχτεί κάτι υγιές, αλλά οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν. Δεν είναι υγιές να παίρνει κάθε χρόνο η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας ενώ αναφορικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων, πρόσθεσε:

«Υπάρχει βούληση για να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα, αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί. Το θέμα είναι να υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη και όχι μόνο ποινική, αν αποδειχθεί κάτι. Νομικοί κύκλοι της Λάρισας ασχολούνται με το θέμα της προσφυγής της Λάρισας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι ανεπίτρεπτο η ΕΠΟ να μην έχει ασχοληθεί με την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια -δεν έχω κάτι με τον ΟΦΗ, Κρητικός είμαι- και μόλις εμείς είπαμε ότι σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά, να βγάζει ανακοίνωση. Υπάρχει δεδικασμένο πλέον αφού δεν έγινε κάτι με τον ΟΦΗ. Δεν ξέρουμε που θα παίζουμε του χρόνου και αυτό είναι απίστευτο. Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούλιος και δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Εχουμε κάνει έναν ενδιάμεσο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν ανάλογα την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε».

Τέλος, σχετικά με γήπεδο, υπογράμμισε: «Είναι απίστευτη η ιστορία που μας ταλανίζει. Μας χρωστά το κράτος ΦΠΑ και το έχει παραδεχθεί. Δεν μας πληρώνει αν και εμείς είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει γιατί το γήπεδο είναι η μοναδική αθλητική επένδυση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως βλέπω θα είναι η τελευταία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου