0 "Όνειρο να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, εμφανίστηκε ο Ζέκα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.Έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη Μπενφίκα και στην Πόρτο. Πιστεύω πως είναι ένας σπουδαίος


προπονητής και ανυπομονώ να προπονηθώ υπό τις οδηγίες το", δήλωσε αρχικά ο Πορτγάλος μέσος στον "Antena 1" της Πορτογαλίας και πρόσθεσε:
"Είμαι έτοιμος για το άλμα. Ξέρω ότι χρωστάω πολλά στη Βιτόρια. Εάν δεν ήταν η Βιτόρια δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση. Πάνω απ' όλα, ο Μανουέλ Φερνάντες είναι αυτός ο οποίος με ανακάλυψε και επέμεινε να με πάρει στη Βιτόρια. Του οφείλω τα πάντα".
Ερωτηθείς για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την πορεία της καριέρας του είπε: "Είναι ένα όνειρο. Πριν από ένα χρόνο έπαιζα στην Κάζα Πία, στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας και τώρα ίσως παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι ότι επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής. Ο επόμενος στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική".
Υπενθυμίζουμε ότι ο 22χρονος μέσος θα βρίσκεται στην Αθήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, προκειμένου αύριο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου