0 Μασκότ στο Γουέμπλεϊ ο νεκρός στη Ζάκυνθο

μασκοτΣυνοδός του Μπέκαμ στο Αγγλία-Βραζιλία (1/06/2004) ήταν ο νεαρός Άγγλος Ρόμπερτ Σέμπατζ, που έχασε την ζωή του από οδηγό ταξί στη Ζάκυνθο!Σύμφωνα με τη "Sun", o Σέμπατζ ταλαιπωρούνταν από μία σπάνια νευροπάθεια του εντέρου και είχε ζητήσει από τους δικούς μία σπουδαία χάρη: Να γνωρίσει τον ΜπέκαμΑναψαν τα αίματα, αντάλλαξαν προσβολές και άρχισαν να δέρνουν ο ένας τον άλλο. Μετά ο οδηγός ταξί τρελάθηκε»…

 

…δήλωσε ο αστυνομικός Δημήτρης Αγγελούδης στη "Sun" για το τραγικό συμβάν και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια να εξηγηθεί γιατί έγινε τόσο έξαλλος, αλλά ξαφνικά εμφάνισε ένα μαχαίρι και, παρακινούμενος από ένα φίλο, άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβρισκε μπροστά του. Οι χειρότεροι φόβοι μας βγήκαν αληθινοί. Ενας παραθεριστής έχασε τη ζωή του για μια παρεξήγηση ,για προσβολές και μάτσο συμπεριφορές από νέους άνδρες».

Θυμίζουμε ότι μία παρέα Βρετανών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο άτυχος νέος, άρχισε να ενοχλεί ντόπιους οδηγούς ταξί, σημαδεύοντας τους με λέιζερ και πετώντας τους πέτρες. Τί συνέβη αργότερα το ξέρουμε όλοι... Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, άλλωστε, νοσηλεύονται οι φίλοι του άτυχου Ρόμπερτ: ο 18χρονος Τζόρνταν Μάνσον, ο 19χρονος Στίβεν Γκράνστον, ο 18χρονος Κάλουμ Λέιν και ο 18χρονος Σαμ Τσάμπιον.

Πηγή sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου