0 Φέρτε τα κλεμμένα πίσω

monsters1Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Γιώργος Μανταίος, μίλησε για τον ξεσηκωμό των Λαρισαίων οπαδών και για την προσφυγή της ΠΑΕ στη ΕΠΟ, ενώ ανέφερε πως "όταν κάποιος σε κλέβει, πρέπει να σου γυρίσει τα κλοπιμαία".Αναλυτικά, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε:«Ο κόσμος έκανε υπομονή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρότι έβλεπε τις αρνητικές διαιτησίες εις βάρος μας, διότι έχει πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό κριτήριο απ' όλα όσα έχει ζήσει…

…δίπλα από αυτήν την ομάδα. Άλλωστε και εμείς είχαμε κάνει λάθη στο σχεδιασμό μας. Όμως τώρα βλέποντας την αδικία να ξεπερνά κάθε όριο με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των αρμόδιων φορέων αποφάσισε να κινητοποιηθεί.
Θεωρούμε ότι ήταν λογικό και αναμενόμενο, αφού ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας διαισθάνεται ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του.
Εμείς ως ΠΑΕ αυτό που διεκδικούμε είναι η απονομή δικαιοσύνης , καθώς αν αποδειχθεί ότι υπήρξαν εγκληματικές συμπεριφορές ο πρώτος που πρέπει να ωφεληθεί είναι τα θύματα αυτών των συμπεριφορών και όχι κάποιος άσχετος. Δεν γίνεται να μπαίνουν το σπίτι σου και να σε κλέβουν και όταν ανακαλύπτονται τα κλοπιμαία να επιστρέφονται σε κάποιον άλλον και όχι σε εσένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου