0 Αν είσαι καθαρός, έλα…

758766zagH ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση απαντάει στον υποψήφιο επενδυτή Βασίλη Φλωρίδη και του ξεκαθαρίζει πως η πρότασή του μπορεί να γίνει δεκτή, αν πληροί τέσσερις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «κ. Βασίλη Φλωρίδη σε απάντηση της επιστολής σας που κοινοποιήθηκε και προς την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., απαντάμε τα εξής:Ο Α.Σ Π.Α.Ο.Κ έθεσε προ ολίγων 24ώρων τις προϋποθέσεις που

απαιτούνται για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για συμμετοχή στη διοίκηση πρωτοδικείου, με σκοπό να επενδύσει, αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Επειδή στην επιστολή σας αναφέρεστε στην εμφάνιση ποσού 6.750.000 ευρώ σε δίγραμμες τραπεζικές επιταγές (δηλαδή χρήματα cash), οφείλουμε να διευκρινίσουμε -όπως θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε- ότι η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ, δε μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε μισό ευρώ οποιουδήποτε καταθέσει χρήματα για την απόκτηση ποσοστού άνω του 10%, αφού προηγουμένως είναι απαραίτητη η έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η οποιαδήποτε συναλλαγή θεωρείται άκυρη.

Ωστόσο, στο πλαίσιο του πνεύματος καλής συνεργασίας που επιθυμούμε με την πλευρά σας, αλλά και έχοντας την ευθύνη ενημέρωσης της Ε.Ε.Α για τον κάθε υποψήφιο επενδυτή, σας γνωστοποιούμε ότι ως ΠΑΕ, δεχόμαστε εξ΄ ολοκλήρου την πρόταση σας, με την απαραίτητη προϋπόθεση να μας προσκομίσετε το ελάχιστο των απαιτήσεων που θέτει η Ε.Ε.Α και οι οποίες είναι οι εξής:

1. Πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.
2. Φορολογική ενημερότητα.
3. Επικυρωμένες φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας τριετίας.
4. Ποινικό μητρώο του ενδιαφερόμενου.

Σημειώνουμε ότι σε ένδειξη καλής πίστης και αποφυγής διαδικασιών που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, δε ζητούμε αποδεικτικό νόμιμης προέλευσης των κεφαλαίων, αν και αποτελεί βασική προϋπόθεση σύμφωνα με την πρακτική της Ε.Ε.Α.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεσμεύεται ότι την επόμενη της ολοκλήρωσης της τρέχουσας Α.Μ.Κ (29 Ιουλίου) θα συγκαλέσει Δ.Σ. για την προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης με θέμα τη νέα Α.Μ.Κ.».

Ζαγοράκης Θεόδωρος
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου