0 Έλληνας συνεργός του μακελάρη

makelaris2asaΈνα νέο στοιχείο που σοκάρει έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του μακελειού στη Νορβηγία. Σύμφωνα με τον Μπρέιβικ, ένας Ελληνας είναι ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του Νέου Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών που υποτίθεται ότι ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2002.Στα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνονται δυο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας

Ολλανδός, ένας Ρώσος, ένας Σέρβος αλλά και ο ίδιος.
Αναφορές στην Ελλάδα, ωστόσο, περιέχει και το μανιφέστο του Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ που φέρει τον τίτλο «2083 - Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας». Ο Μπρέιβικ χαρακτηρίζει γενοκτονία των Ελλήνων τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ αναφέρεται και στην Αλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453. Σε κάποιο σημείο «τσιτάρει» Θουκυδίδη και επισημαίνει τη συνεισφορά του ελληνικού πολιτισμού στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού.
Σύνδεσμος του Νορβηγού και ένας Έλληνας

Υπάρχει σύνδεσμος του Αντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ στην Ελλάδα, μέλος της ομάδας των «Ναϊτών Ιπποτών» και μάλιστα, μέλος της ομάδας διερεύνησης στόχων για εκτέλεση ανάμεσα σε μαρξιστές και οπαδούς του πολυπολιτισμού!

Ως σταυροφόρο πολεμιστή, μέλος του νέου τάγματος των Ναϊτών ιπποτών -στα ιδρυτικά μέλη του οποίου περιλαμβάνει και έναν Έλληνα- και με αποστολή του να σώσει το χριστιανισμό στην Ευρώπη από την εξάπλωση του ισλαμισμού βλέπει τον εαυτό του ο 32χρονος Νορβηγός, που φέρεται ως δράστης για την τραγωδία στη Νορβηγία.

Στο πολυσέλιδο αντισλαμικό μανιφέστο που δημοσίευσε λίγο πριν το μακελειό αναφέρει ότι είναι μέλος του τάγματος των Ναϊτών, που όπως λέει ανασυστάθηκε στο Λονδίνο το 2002.

Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη λέει ότι είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

«πλοκάμια» σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, που οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν πλέον πως, πέραν της γνωστής μέχρι σήμερα ακραίας συνθηματολογίας και των καθημερινών μικροεπιθέσεων κατά μεταναστών, κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο και πραγματικά επικίνδυνο.

Πηγή: Newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου