0 "Είμαστε δεμένη ομάδα"

ERNESTO-KALMAAAA_1Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” ερωτηθείς αν είδε διαφορετική ομάδα απ' αυτή εναντίον της Βάρεγκεμ ήταν ξεκάθαρος: «Σίγουρα. Είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε δεθεί πολύ, σε σχέση με το τελευταίο τεστ μας. Σήμερα η ομάδα είχε μεγαλύτερη ένταση. Μόνο στο ημίχρονο προς το τέλος του είχαμε κάποια σημάδια κούρασης, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι.

 

Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή».
Ακολούθως ο Βάσκος προπονητής πρόσθεσε: «Σ΄αυτά τα ματς δεν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Σήμερα ισοφαρίσαμε στο τέλος, αλλά δε σκεφτόμαστε το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δουλειά και η βελτίωση. Σήμερα η εμφάνιση ήταν η καλύτερη».
Τέλος ο Βαλβέρδε κλήθηκε να αναφερθεί και στα δύο τελευταία τεστ που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί ολλανδικού εδάφους το Σαββατοκύριακο απέναντι στην Μπρέντα (30/07-20:30) και στην Χέρενφεν (31/07-14:00) και μάλιστα σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών και απάντησε: «Τώρα θ' ακολουθήσουν κάποιες ημέρες αποθεραπείας και μετά θα δώσουμε δύο ματς εναντίον δύο διαφορετικών ομάδων», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου