0 Τέλος και τυπικά το "Νινί"

0df2f82c-74b7-4d1f-8555-b30630d7a407_mainΗ διοίκηση των Πειραιωτών με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης έκανε γνωστό το "διαζύγιο" με τον Νινιάδη και αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, του ευχήθηκε καλή συνέχεια.Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον σκάουτερ της ομάδας, Ανδρέα Νινιάδη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και του εύχεται καλή συνέχεια στις

μελλοντικές επαγγελματικές του δραστηριότητες", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Νινιάδης έκανε αποχαιρετιστήρια δήλωση, ευχαριστώντας του πάντες και έστειλε ευχές σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

"Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ηγεσία, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους οπαδούς του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπο  μου.

Σε όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με τις δικές μου μικρές δυνάμεις να συμβάλλω όσο μπορώ στην πρόοδο της ομάδας που με ανέδειξε και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό για τις πολλές επιτυχίες που πανηγύρισα τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν συνεργάτης της στο προπονητικό τιμ.

Οι ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες θα συνοδεύουν πάντα τον Ολυμπιακό. Τις αξίζουν άλλωστε τα εκατομμύρια των οπαδών του, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, οι παίκτες και οι προπονητές και όλοι όσοι εργάζονται για το καλό του συλλόγου", υπογράμμισε ο Ανδρέας Νινιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου