0 Πρόταση ΠΑΟΚ σε "Πέτζα"

cat_142-113118Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σκέφτεται την επιστροφή του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.Ο "Πέτζα" βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές διακοπές του και τα σενάρια δεν ήθελαν πολύ για να "φουντώσουν".
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, διατηρεί πολύ καλές …

σχέσεις με τον Σέρβο άσο και γνωρίζοντας την ύπαρξη  του λοκ άουτ στο ΝΒΑ, ευελπιστεί να τον φέρει στην Πυλαία, έστω για τα προκριματικά με την Γαλατάσαραϊ.
Πάντως είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί την πρόταση του "Δικέφαλου", καθώς την 1η Σεπτέμβρη θα αποχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη αφού ξεκινούν σχολείο τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Επίσης η σύζυγός του, Αλέκα Καμηλά, έφερε προ εβδομάδων στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, οπότε αποκλείεται ο "Πέτζα" να παραμείνει μόνος του στην Θεσσαλονίκη για έναν μήνα μακριά από την οικογένειά του.

Παράλληλα ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι το μπάσκετ. Απλά είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του, πως αν παίξει για άλλα 1-2 χρόνια, θα το κάνει στο ΝΒΑ και όχι στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου