0 "Διέξοδος το ματς με τον ΠΑΟΚ"

OSLOEPITHESIΗ διοίκηση της Βαλερένγκα εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση για τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Νορβηγία την περασμένη Παρασκευή (22/7), καθώς και όσα θα συμβούν σχετικά με το θέμα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Αναλυτικά η συγκινητική ανακοίνωση της Βαλερένγκα:
"Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ βαριές και εξωπραγματικές για όλους μας. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε όλους εκείνους που έχουν χάσει κάποιον ή με κάποιον άλλο τρόπο έχουν επηρεαστεί από την τραγωδία. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας σε εκείνους που περνούν δύσκολες στιγμές αυτή τη στιγμή.

Είναι καιρός για πένθος και περισυλλογή, και γνωρίζουμε ότι πρέπει όλοι να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Ωστόσο, θέλουμε αυτή η πόλη που ζούμε και όλοι εμείς οι πολίτες της να επουλώσει τις πληγές και τις "ρωγμές" που άφησε αυτή η τραγωδία. Και κανείς δεν πρέπει να μας σταματήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αστυνομία, η κυβέρνηση, ο κόσμος έχει εκφράσει την επιθυμία αλλά και τη θέληση το Όσλο να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε κανονικούς ρυθμούς. Θέλουμε πίσω την πόλη μας. Για εμάς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό βήμα για να μπορέσει ο κόσμος να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς.
Σε μια εποχή όπου χαρακτηρίζεται από το σκοτάδι και την απόγνωση, ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος για να τιμήσουμε τα θύματα της σφαγής και να συμβάλλουμε στην ενότητα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου