0 Μηνύσεις να φάνε και οι κότες

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν θα απαντήσει σε όσους... λασπολογούν εναντίον της ομάδας και ότι θα προβεί σε μηνύσεις τόσο προς άλλους συλλόγους όσο και προς ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις ανακοινώσεις τους...Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορείτε από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης την επιπόλαια αλλά παράνομη πράξη τους να


δημοσιοποιούν συκοφαντικές ανακοινώσεις κάποιων ανυπόληπτων Π.Α.Ε. και κάποιων υπόδικων φυσικών προσώπων που αναφέρονται σε αυτή.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν θα απαντήσει αλλά τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος Ιουλίου τόσo τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και οι Π.Α.Ε. όσο και τα υπόδικα φυσικά πρόσωπα θα παραλάβουν τις μηνύσεις για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ισχυρίζονται.

Η δημοσίευση από την Ε.Π.Ο. του αναλυτικού σκεπτικού της απαλλαγής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι μια πρώτη απάντηση αλλά την τελευταία απάντηση θα την έχουν από τα δικαστήρια.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τους στην εκδίκαση της υποθέσεως ενώπιον της Ε.Ι.Μ. της Ε.Π.Ο. τους δικηγόρους Αθηνών κ.κ. Γιάννη Κάρμη και Χάρη Γρηγορίου.

Οι κ.κ. Κάρμης & Γρηγορίου μαζί με τους Αλέξιο Κούγια και Βασιλική Πανταζή απετέλεσαν μια εξαιρετική ομάδα υπερασπιστών και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θεωρεί υποχρέωση της να το αναφέρει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου