0 Πάρε κόσμε…

osfp-fans-sefΑνακοίνωση για την παραλαβή των καρτών διαρκείας εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η παράδοση των καρτών διαρκείας για όλες τις θύρες, καθημερινά και ώρες 10:00 – 17:00, στην αίθουσα Τύπου του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

 

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν έχουν ακόμη παραλάβει της κάρτες διαρκείας τους να προσέλθουν για την παραλαβή τους.

Σημειώνετε ότι το βράδυ τις 04/08 που θα διεξαχθεί ο Φιλικός Αγώνας με την WESTBROMWICH δεν θα παραδίδονται κάρτες διαρκείας.

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτική επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Απόδειξης ή Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσίας, (εφόσον έχουν παραληφθεί).

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την  παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας άλλου κατόχου, θα πρέπει να προσκομίσει φωτοτυπία ταυτότητας και Απόδειξη ή Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσίας (εφόσον έχουν παραληφθεί), του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας που θέλει να παραλάβει, ή επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση.

Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει αγορά με την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν έχουν υπογράψει την αντίστοιχη απόδειξη, θα πρέπει να υπογράψουν το σχετικό παραστατικό, με την προσέλευση τους για την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας φίλου του που χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα χωρίς να υπογράψει σχετικό παραστατικό, θα πρέπει να προσκομίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή, διαφορετικά η παραλαβή δεν θα είναι εφικτή».

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 32 331

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δ/νση Διαχείρισης Εισιτηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου