0 Ποιος μιλάει για Μέσι;


Argentina's national soccer team coach Diego Maradona gives instructions to Lionel Messi (L) during a training session at the squad's camp in Buenos Aires, September 1, 2009. Argentina will play Brazil in a 2010 World Cup qualifying soccer match in Rosario Central stadium on September 5 in Rosario, about 310 km (192 miles) north of Buenos Aires.  REUTERS/Enrique Marcarian (ARGENTINA)Αποκαλυπτικός ο Μαραντόνα για άλλη μια φορά που υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι για την σφοδρή κριτική που δέχεται τελευταία από τα ΜΜΕ.
«Και εγώ πριν από το Μουντιάλ του 1986 ήμουν μία καταστροφή. Σας ζήτησα να έρθετε σε επαφή μαζί μου επειδή αυτή τη στιγμή, την πιο θλιβερή της ζωής μου (σ.σ.: η μητέρα του δίνει μάχη για τη ζωή), θέλω να υπερασπιστώ τον Λίο»,

Προσθέτοντας:«Όταν πηγαίνω να την δω στην κλινική ακούω αυτούς τους κρετίνους στο ραδιόφωνο που μιλούν για τον Μέσι και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Μέσι δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Τον γνωρίζω καλά, μίλησα μαζί του αυτή την εβδομάδα και του ζήτησα να είναι ήρεμος. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ένας εξαιρετικός παίκτης και εμείς οι Αργεντινοί δεν πρέπει να φερόμαστε με αυτό τον τρόπο».

«Εάν κερδίζει το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών αλλά αν η εθνική ομάδα δεν τα καταφέρνει να κερδίσει δύο παιχνίδια τότε είναι δικό του το φταίξιμο. Δεν είναι αλήθεια ότι η ομάδα τον κάνει να παίζει άσχημα αλλά δεν του προσφέρει επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου