0 “Μίλησα με ΠΑΟ για Γέλεν”

45gelensΤην περίπτωση του Ιρινέους Γέλεν εξετάζει ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που φαίνεται να ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους του “τριφυλλιού”.Ο ατζέντης του Γέλεν, Τόμας Κάσπερτσικ μιλώντας στα prasinanea.gr τόνισε ότι υπήρξε μία διερευνητική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως μεταθέτει τις οποίες εξελίξεις για μετά τους δύο αγώνες του γ' προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε.

 

"Με τον Παναθηναϊκό έχουμε μιλήσει πριν μερικές μέρες" παραδέχτηκε αρχικά ο Κάσπερτσικ και πρόσθεσε: "Είχαμε μία διερευνητική συζήτηση για προθέσεις και να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία". Κατόπιν όμως, ο μάνατζερ του 30χρονου επιθετικού, ξεκαθάρισε πως από τον Παναθηναϊκό του ζητήθηκε να κάνει υπομονή: "Ενημερώθηκα πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις επόμενες μεταγραφές του μετά τους δύο αγώνες με την Οντένσε. Οπότε περιμένω να έχουμε νέα επαφή στις αρχές Αυγούστου".

Ο Κάσπερτσικ απέφυγε να μιλήσει για τις πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας... "Δεν είμαστε κοντά ή μακριά, απλά μιλήσαμε. Εγώ θα συνεχίσω να διαπραγματεύομαι με ομάδες για τον Ιρινέους και αν προκύψει πάλι ο Παναθηναϊκός στην πορεία, βλέπουμε".

Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου