0 Λεάντρο Άλβαρες: «Για τον κόσμο»

20C8F8173576E2BD65878E452CF8282CΣτους φίλους τους Ολυμπιακού Βόλου ήταν αφιερωμένη η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, σύμφωνα με τον Λεάντρο Άλβαρες.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αργεντινό μέσο ήταν και οι δηλώσεις του Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα.


«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας που προκριθήκαμε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι καθώς η Ραντ είναι καλή ομάδα. Μετά την κόκκινη κάρτα του Σανκαρέ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς κάναμε καλή δουλειά στο τέλος. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από την ομάδα, γιατί γίνεται καλή δουλειά. Κοιτάζουμε μπροστά», δήλωσε ο Λεάντρο Άλβαρες.
Από την πλευρά τους, ο Βιθέντε Μόνχε είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έστω και δύσκολα, πήραμε την πρόκριση. Χαρήκαμε πολύ και για τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα υπάρξει και συνέχεια, αφού μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου