0 Επέστρεψε στην Αθήνα η ΑΕΚ

924FC71228FF8AB857705B58BB516D19Οι παίκτες της Ένωσης και ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα εμφανώς καταπονημένοι από την δουλειά που έγινε εκεί.
Πρώτοι στην αίθουσα αφίξεων εμφανίστηκαν οι Νίκος Καράμπελας και Παντελής Καφές, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι…

 

ποδοσφαιριστές. Η αποστολή έφτασε μέσω Βιέννης από την Σλοβακία και οι παίκτες έδειχναν ιδιαίτερα κουρασμένοι.

Κατά την παραμονή της στην Σλοβενία έδωσε τέσσερα φιλικά παιχνίδια, άφησε καλές εντυπώσεις, όμως έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις της..
Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση για δηλώσεις, ενώ κάποιοι από αυτούς έφυγαν με τα δικά τους αυτοκίνητα. Το νέο τους ραντεβού είναι για την Τρίτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ενώ την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με την Κέρκυρα, στο νησί των «Φαιάκων».
Σημαντικές οι οφειλές προς τους παίκτες

Άλλη μία «μαχαιριά» στα… άθλια οικονομικά της ΑΕΚ θα είναι η προσφυγή που απειλεί να κάνει στη FIFA ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος ζητάει τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν, αφού από τις 390.000 που του οφείλονταν έχει πάρει μόλις το 1/3, ενώ από την «Ένωση» χρωστάνε και τα πριμ. Εκτός όμως από τον Αργεντινό, χρήματα οφείλονται και σε άλλους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ. Χρήματα πρέπει να καταβληθούν και στον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο του, ενώ από αυτά που έχουν να λαμβάνουν Μαντούκα και Χουανφράν έχουν πάρει μόνο τα μισά. Ένα υπόλοιπο υπάρχει και προς τον Μαϊστόροβιτς, ενώ ο Αλεξόπουλος που έχει υπογράψει υπέρ της αδειοδότησης των «κιτρινόμαυρων» έχει μεταφέρει όλο το ποσό των οφειλών προς αυτόν για αργότερα.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν και η …προστάντζα των 150.000 ευρώ που έχει να πάρει ο Κώστας Μανωλάς για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά και οι άλλες 200.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλλει ο σύλλογος στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου