0 Απειλούν οι Βολιώτες


voliotes
Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, απειλούν πως θα κλείσουν το λιμάνι, σε ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας τους για τα στημένα.Εξέδωσαν και ανακοίνωση η οποία τονίζει:


«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ»

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου, η ομάδα μας υποδέχεται την Λοκομοτίβ για ένα διεθνές φιλικό αγώνα.

Καλούμε όλους τους Βολιώτες να έρθουν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν την ομάδα μας πριν τον Ευρωπαϊκό της αγώνα και για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά των Αθηναϊκών Σειρήνων που δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε για να μείνει.

Και αμέσως μετά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε τη μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων της ομάδας προς το Δημαρχείο Βόλου με μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ».

Καλούμε το Δήμαρχο, το Περιφερειάρχη, όλους τους Βουλευτές και τους φορείς, καλούμε τις χιλιάδες αγνούς φιλάθλους της ομαδάρας μας να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να μη σκεφτεί κανείς να βλάψει τον Ολυμπιακό Βόλου για δεύτερη φορά μέσα σε μία 10ετία.

Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ξαναγίνει το εξιλαστήριο θύμα της «ποδοσφαιρικής αναμόρφωσης». Ο αγνός φίλαθλος κόσμος του Βόλου επαγρυπνά και θα προστατεύσει με κάθε τρόπο την ομάδα μας. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 20:00 όλοι στο Γήπεδο και μετά στην πορεία προς το Δημαρχείο.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ» αλλιώς θα δείτε την Ελλάδα κομμένη στα δύο και το λιμάνι του Βόλου αποκλεισμένο για μήνες!

Κοινή ανακοίνωση όλων των Συνδέσμων των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ, Athens Club».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου