0 Με αναπτήρες έβλεπαν αν αιμορραγούσαν

nosokomeio rio_0Σύμφωνα με καταγγελία συνοδού ασθενούς χθες στο νοσοκομείο του Ρίου κατά την διάρκεια της διακοπής του ρεύματος λόγω φωτιάς, που εκδηλώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ στην περιοχή της Βουντενης, επικράτησε… πανικός.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM, ο κ. Διονύσης Λεκατσάς που εκείνη την ώρα επισκέφθηκε των ασθενή πατέρα του στο νοσοκομείο περιγράφει τον πανικό που επικράτησε δέκα περίπου λεπτά…

 

…μέχρι το ρεύμα να επανέλθει σε μέρος του νοσοκομείου. Κατά την διάρκεια του απόλυτου σκοταδιού, οι νοσηλευτές έψαχναν με… αναπτήρες να δουν εάν ασθενείς αιμορραγούν!

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος επιστρατεύτηκε φως από τα κινητά τηλέφωνα, καθώς σύμφωνα με την περιγραφή, δεν υπήρχαν ούτε φακοί ασφαλείας, ώστε το προσωπικό να βλέπει για να μπορεί να συνεχίσει την παροχή ιατρικού και νοσηλευτικού έργου.

Ο κ. Λεκατσάς αναρωτήθηκε εάν υπάρχει Εισαγγελέας να ασχοληθεί με το γιατί δεν λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας του ιδρύματος, αν υπάρχουν, ώστε να μην διακοπεί το ρεύμα, αφού κατά την εκτίμησή του τέθηκαν σε κίνδυνο ζωές ασθενών.

Πηγή:Newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου