0 Πρέσινγκ - Τρανζίσιον - Ανάπτυξη

fereira


 

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κίτζμπουελ συνεχίζονται με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αυξήσει αρκετά την ένταση στις προπονήσεις.
Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αρχίσει να φτάσει στα… όριά τους, τους παίκτες του σε μια προσπάθεια οι «πράσινοι» να είναι καλύτεροι σε πολλά σημεία που υστερούσαν σε σχέση με την ομάδα της αγωνιστικής σεζόν που μόλις τελείωσε.
Μόνιμη παρουσία στις ασκήσεις, η μπάλα. Πέρα από το τρέξιμο, ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντάξει στο προπονητικό πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή ασκήσεις με μπάλα ζητώντας αρκετή ένταση. Από αυτές, αλλά από τις αντιδράσεις, παρατηρήσεις του Πορτογάλου έχουν διαπιστωθεί τα τρία σημεία που δίνει βάρος.
Πολλές ασκήσεις έχουν αφιερωθεί με σκοπό οι ομάδα να ανταποκρίνεται περισσότερο στο πρέσινγκ, της ομάδας όσο το δυνατόν πιο «ψηλά» , πιο κοντά στην άμυνα του αντιπάλου.
Σε άμεση σχέση με το πρώτο στοιχείο είναι αυτό που ακολουθεί. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ με τους παίκτες επάνω στο «τρανζίσιον», στις κινήσεις και στο «πως» θα ανταποκρίνονται οι παίκτες στην εναλλαγή από άμυνα σε επίθεση και αντίστροφα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει εντολές στους παίκτες αρκετά στο πώς θα αντιδρούν όταν αμύνονται και στον τρόπο που θα προωθούνται όταν βγαίνουν στην επίθεση μετά από το κλέψιμο της μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου