1 Δεν "παίρνει χαμπάρι" ο Νέστορας

210441Αιώνιος νικητής ο Κώστας Νεστορίδης! Βγήκε ζωντανός και δυνατός από το χειρουργείο! Πέντε ώρες διήρκησε η δυσκολότατη επέμβαση. Τι δήλωσε ο γιος του Γιώργος και το “ευχαριστώ” στους ιατρούς.Το καλύτερο νέο επιφυλάσσει για τους ΑΕΚτζήδες φιλάθλους το aek-live.gr! O Κώστας Νεστορίδης βγήκε…

ζωντανός από το χειρουργείο πριν από λίγο! Ο Νέστορας έκανε επέμβαση για το γαστρεντερολογικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του! Οι προσευχές της ΑΕΚτζήδικης οικογένειας και η αγάπη του κόσμου, τού έδωσαν δύναμη και ο μάγος της μπάλας παραμένει κοντά μας!

Ο Νεστορίδης μπήκε στις 07:30 το πρωί στο χειρουργείο του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου, όπου νοσηλεύεται και βγήκε λίγα λεπτά μετά τις 12:00, καθώς η επέμβαση ήταν πολύ δύσκολη! «Ο όγκος ήταν σε πολύ δύσκολο σημείο και οι ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες», δήλωσε αρχικά στο aek-live.gr ο γιος του Νέστορα, Γιώργος και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου όμως νίκησε και τον Χάρο»!

Ερωτηθείς για την κατάσταση του μύθου της Ένωσης και τι θα ακολουθήσει δήλωσε: «Πριν από λίγο βγήκε από το χειρουργείο και τον έχουν βάλει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Θα του χορηγηθεί ειδική ειδική αγωγή και όλοι περιμένουμε τα αποτελέσματα από την βιοψία του όγκου. Ήταν πολύ μεγάλος και σε δύσκολο σημείο όπως τόνισα παραπάνω και αναμένουμε να δούμε μήπως χρειαστεί νέα επέμβαση ή άλλη φαρμακευτική αγωγή».

Τέλος ο Γιώργος Νεστορίδης ευχαρίστησε τους ιατρούς που ανέλαβαν την περίθαλψη του Νέστορα, τον χειρούργο Νικόλαο Δόβα, τον νευροχειρούργο (και νονό του Γιώργου) Ιωάννη Καμπιλαυκά και τον αναισθησιολόγο Άρη Καμπιλαυκά(γιος του Ιωάννη).

Σιδερένιος Νέστορα!

Πηγή: aek-live.blogspot.com.

1 σχόλιο: