0 Την Πέμπτη ο "τελικός"

OFH PANIGIRKOSΜε... περίπατο ΟΦΗ και Λεβαδειακός κέρδισαν Διαγόρα (3-0) και Δόξα Δράμας (4-0) αντίστοιχα και πλέον όλα τα λεφτά είναι ο «τελικός» της Πέμπτης, με τους Κρητικούς να έχουν τον πρώτο λόγο με το +3!Ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά και την διεξαγωγή της

3ης αγωνιστικής των μπαράζ στην Σούπερ Λίγκα! Οι Κρητικοί δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν στην Φυλή με 3-0 τον Διαγόρα, σε ένα ματς όπου ξεχώρισε το απίστευτο γκολ-ψαλίδι του Ουκάρ! Στο άλλο ματς της ημέρας ο Λεβαδειακός είναι πλέον η ομάδα που θα... παλέψει να ρίξει τον ΟΦΗ από την κορυφή!

Οι «πράσινοι» με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν με 4-0 την Δόξα Δράμας, που έσκασε με τους 12 παίκτες που παίζει συνεχόμενα ματς και πλέον θα τα δώσουν όλα για όλα στον... τελικό κόντρα στους Ηρακλειώτες την Πέμπτη! Πάντως το +3 που έχει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ακριβώς στα... μισά του έξτρα πρωταθλήματος είναι μεγάλο αβαντάζ καθώς ακόμη και το Χ στο μεταξύ τους ματς την 4η αγωνιστική δίνει... αέρα ανόδου!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ

1.ΟΦΗ 11

2.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 8

3.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 5

4.ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28 ΙΟΥΛΙΟΥ, 4Η)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου