0 350.000 ευρώ ή το τέλος για τον Άρη

aris-aexlanadreiosΣτην τελική ευθεία μπαίνει η ΚΑΕ Άρης για να αποδειχτεί αν υπάρχουν οι βάσεις για να ζήσει, ή σε διαφορετική περίπτωση, θα οδηγηθεί στην καταστροφή. Στις 20 Αυγούστου πρέπει να πληρωθούν στην Εφορία 350.00 ευρώ για να ξεκινήσει ο διακανονισμός των χρεών προς το Δημόσιο κι αυτά τα χρήματα αναζητούνται.


 

Πώς έχει όμως η κατάσταση; Αφενός, αυτός που καλείται να καλύψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι ο Θανάσης Τζεβελέκης, αλλά και ο Γιάννης Δαμιανίδης, καθώς στη χρήση του πρώτου περισσότερο και του δεύτερου λιγότερο δημιουργήθηκε το κενό των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο της ΚΑΕ.

Ο πρώην πρόεδρος έχει δεχτεί να συνεισφέρει, άγνωστο ποσό όμως. Κι εδώ μπαίνει η πίεση προς τον κόσμο, καθώς θα γίνει την Τρίτη συνέντευξη Τύπου για να εξηγηθεί η κατάσταση της ναυαρχίδας του συλλόγου στους φιλάθλους. Ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα βιωσιμότητας για αυτά τα 350.000 ευρώ, καθώς στη συνέχεια, ελπίζει πως θα καταφέρει να γίνουν 80 οι δόσεις για το υπόλοιπο του χρέους, συνεπώς, θα ανταποκρίνεται με πιο εύκολο τρόπο. Ο ΑΣ θα κληθεί να προσφέρει, όπως και η Γένεσις, στελέχη της οποίας όπως ο Αλέξης Αντωνιάδης, δήλωσαν πως θα σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Πόσο σημαντικό όμως είναι να βρεθούν αυτά τα χρήματα;

Οι διεργασίες γίνονται και μέσα σε αυτές, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο Σαλονικιός προπονητής γνωρίζει πως θα δουλέψει με λίγα χρήματα, στα 400-500.000 ευρώ το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, διαθέτει όμως και προσωπικές επαφές με επιφανείς προσωπικότητες της Αρειανής οικογένειας, άρα, λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Κι αυτή  τη λογική καλούνται να ασπαστούν όσοι αγαπούν την ομάδα μπάσκετ του Άρη, όπως και η ΣΑΡΙΣΑ η οποία έχει προσφέρει και έχει υποσχεθεί πως το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει για την ομάδα.

Ήδη, η Λέσχη Φίλων Άρη έχει ενημερώσει για την πρόθεσή της να αγοράσει 2.000 διαρκείας των 100 ευρώ για την επόμενη χρονιά, άρα, θα συνεισφέρει με 200.000 ευρώ μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό πλαίσιο, το οποίο δεν της επιτρέπει να τροφοδοτήσει οικονομικά με άλλον τρόπο την ΚΑΕ. Προχωρά η ιδέα μέχρι και να βγουν κουπόνια που θα κυκλοφορήσουν στα στέκια των φιλάθλων, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η ιδιαίτερα στενάχωρη συγκυρία. Και πάνω απ' όλα, να βρεθούν τα χρήματα για την προκαταβολή, ώστε να μπει σε εφαρμογή όλο αυτό το πλάνο, το οποίο θα επιτρέψει και στο αγωνιστικό κομμάτι να λειτουργήσει, μιας και ο Αλεξανδρής ήδη κινείται στην αγορά για να βρει τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τους τρεις ξένους και τους τρεις μικρούς (Μποχωρίδης, Βασιλειάδης, Βεζένκοφ) που θα μπουν στην ανδρική ομάδα, προερχόμενοι από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας ομάδες εφήβων και παίδων του Άρη.

Τόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση για τον Άρη που περνά τη δική του σοβαρή περιπέτεια, την ώρα που το ελληνικό μπάσκετ στην Α1 γενικά βιώνει την παρακμή του.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου