0 Ο Ουρτάδο "πάει" για Όσκαρ

moisesΟ Κώστας Νικολακόπουλος γράφει το γιατί βλέπει ο Ουρτάδο να γίνεται...Όσκαρ.

Καλώς η, κακώς, δικαίως η, αδίκως-δεν το εξετάζω εδώ αυτό-ο Ουρτάδο πρέπει να ετοιμάζει τα μπαγκάζια του για την Ισπανία. Δημιουργείται τέτοιο κλίμα που πάρα πολύ δύσκολα θα μπορεί να σταθεί στο Καραϊσκάκη ο…Μωϋσής, όσο κι αν ο Βαλβέρδε πριν την προετοιμασία είχε δηλώσει ευθέως ενώπιον

 

 

της διοίκησης  την πίστη του ότι φέτος θα δούμε ένα άλλο Ουρτάδο.

• Όσκαρ βλέπω να γίνεται κι ο Ουρτάδο. Όπως πέρσι, πάλι Αύγουστο μήνα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μία άλλη καθαρά επιλογή του Βαλβέρδε, έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας κάτι τις κι επέστρεψε στη Βαγιαδολίδ, κάπως έτσι φαίνεται πως θα παιχτεί το έργο και με τον Μωϋσή, που έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα.

• Άλλωστε, μόνο έτσι μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει άλλο αμυντικό μέσο. Να φύγει, δηλαδή, ο Ουρτάδο και να έρθει ένας άλλος-ελπίζω άλλης ποιότητας παίκτης κι όχι σαν και κάποιους που ακούγονται. Διότι, αν δεν φύγει ο Ισπανός, πόσους αμυντικούς μέσους θα έχει η ομάδα να πληρώνει; Μοντέστο, Ουρτάδο, Φέϊσα και τον καινούργιο; Τέσσερις; Δεν γίνεται.

• Η πλάκα είναι ότι στα προηγούμενα φιλικά, ο Ουρτάδο είχε δείξει ότι σιγά σιγά μπορεί να συνέλθει. Όχι να φτάσει κάποιο πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά να συνέλθει, να βοηθήσει ρε παιδί μου. Αλλά σήμερα ήταν ας τα να πάνε.

• Θα μου πεις αμυντικά τι έκαναν κι οι άλλοι. Ε, έτσι είναι αυτά. Όταν υπάρχει θέμα για μία θέση, μεγεθύνεται πάντα το πράγμα. Ας πρόσεχε κι αυτός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου