0 «Ο κόσμος της ΑΕΚ να χαμογελάει…»

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Σταύρος Αδαμίδης εξερχόμενος από το κτίριο της Λεωφόρου Δεκελείας μίλησε στο aek365.gr. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της σημερινής συνάντησης της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής και του Δήμου που είχε σκοπό να τελειώσουν το θέμα του μνημονίου


 


συνεργασίας για την προσπάθεια κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αδαμίδης τόνισε ότι μέχρι και τις 26 Αυγούστου θα έχει υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο.

«Συμφωνήθηκε σήμερα το τελικό κείμενο του μνημονίου συνεργασίας. Τελεί πλέον υπό την τελική έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι υπογραφές θα πέσουν στις 25 ή στις 26 Αυγούστου. Από εδώ και πέρα, με αυτό το μνημόνιο το γήπεδο μπαίνει σε μία νέα φάση, στην τελική του ευθεία. Ολες οι προσπάθειες που γίνονται είναι συντονισμένες και προκαθορισμένες. Δεν κάνουμε βιαστικές ενέργειες, γιατί δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε… τοίχο, όπως έγινε την τελευταία φορά. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να χαμογελάει σήμερα, γιατί μία μεγάλη σκόπελος ξεπεράστηκε. Πλέον και επίσημα για πρώτη φορά Δήμος, ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι στο ίδιο μήκος κύματος και με κοινό στόχο» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δικεφάλου.

Εν συνεχεία ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα της κοινής προσπάθειας που θα αφορά την κατάθεση του φακέλου για την κατασκευή γηπέδου προς την Πολιτεία. «Το επόμενο βήμα μετά την υπογραφή του μνημονίου είναι η κατάθεση του πλήρους φακέλου στο Υπουργείο. Κάτι που θα γίνει αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες από τις υπογραφές, για να κερδίσουμε χρόνο. Λείπουν κάποια τελευταία στοιχεία από το φάκελο, αλλά εργαζόμαστε για να είναι όλα έτοιμα όταν πρέπει και να κατατεθεί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης στο aek365.gr.

Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου