0 Δέχτηκε απειλές ο Γκλέτσος

Στο αστυνομικό τμήμα Φθιώτιδας βρέθηκε χθες το βράδυ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος καταγγέλοντας ότι δέχτηκε απειλές από μια ομάδα κακοποιών.Ο Κος Γκλέτσος βρισκόταν σε έκκρυθμη κατάσταση και ηρέμησε μόνο όταν ήρθε άρον- άρον, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης και τον διαβεβαίωσε ότι…



η αστυνομία θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

Χθες το βράδυ την ώρα που ο δήμαρχος οδηγούσε στον δρόμο προς Καραβόμυλο, εμφανίστηκε ξαφνικά γνωστό αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο και σε αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.

Πήρε αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιστρέφοντας από την Παλαιοκερασιά όταν σταμάτησε μπροστά στο πατρικό του για να κατεβάσει τη μητέρα του, τον πλησίασαν με μηχανάκι δύο από τα γνωστά μέλη της συμμορίας και τον απείλησαν, λέγοντάς του: «Εμείς θα τα πούμε».

«Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο. Από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα. Θα φθάσω μέχρι τον υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους», είπε στο LamiaReport.gr, o Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου