0 Ο Μπρέιβικ ζητά τώρα την εκθρόνιση του Νορβηγού βασιλιά!

Ο σφαγέας της Νορβηγίας, με θρασύτητα και το παγωμένο ύφος που τον χαρακτηρίζει, ζήτησε την εκθρόνιση του βασιλιά της χώρας σαν «χάρη», ώστε να συνεργαστεί με τις αρχές στις έρευνές τους για το μακελειό που προκάλεσε.Πρωτύτερα, ο Μπρέιβικ είχε ζητήσει την παραίτηση της τοπικής κυβέρνησης όπως και αυτήν…


του αρχηγού του στρατού της χώρας.

Σύμφωνα με Νορβηγό αστυνομικό αξιωματούχο και πληροφορίες που μετέδωσε το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο PRESS TV, τα αιτήματα του Μπρέιβικ απορρίφθηκαν προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος επρόκειτο να προβεί και σε άλλες επιθέσεις, αλλά κατάφερε να φέρει σε πέρας μόνον δύο.

Μάλιστα, όπως έγραψε η Sunday Telegraph, ο Μπρέιβικ είχε αγοράσει εκρηκτικές ύλες και εργαλεία από το eBay, τα οποία και χρησιμοποίησε στις επιθέσεις του.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας του Διαδικτύου, με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι, «λυπούμαστε βαθύτατα για τα τελευταία γεγονότα στο Όσλο, η σκέψη όλων συντροφεύει τους συγγενείς των θυμάτων και θα κάνουμε τα πάντα σαν eBay και PayPal για να βοηθήσουμε τις νορβηγικές αρχές στις έρευνές τους.

Ο Μπρέιβικ με κυνισμό αναφέρει το eBay σε διάφορα σημεία στο μανιφέστο του και σε ένα από τα σχόλιά του λέει χαρακτηριστικά, «το eBay είναι φίλος σας».

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου