0 "Να δω τον βαθμό ετοιμότητας μας"

TRNSTDNTη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά με αφορμή το τουρνουά που διοργανώνει η Ανόρθωση στην Λάρνακα ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο την επίσκεψή του στην Κύπρο ενώ μίλησε (και) για τη σημασία του τουρνουά για την ΑΕΚ:"Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ στην Κύπρο και είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.



Η γιορτή της Ανόρθωσης ήταν η καλύτερη αφορμή για μένα για να επισκεφτώ την Κύπρο.

Ξέρω ότι ιστορικά ΑΕΚ και Ανόρθωση έχουν αρκετά κοινά και πραγματικά εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Ανόρθωση και θέλουμε με τη συμμετοχή μας στο τουρνουά αυτό να τη τιμήσουμε.

Δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα για την Κύπρο με εξαίρεση κάποια πράγματα που μας είπε ο Δέλλας για τα δυο ωραία χρόνια που πέρασε εδώ και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ανόρθωση”, είπε αρχικά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός και μιλώντας για τη σημασία των αγώνων με Ανόρθωση και ΑΕ Λεμεσού υπογράμμισε:

"Θέλω να δω τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα και κάποιοι παίκτες σ' αυτά τα δυο ματς που θα δώσουμε εδώ γι' αυτό και είναι σημαντικό για μας αυτό το τουρνουά".

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε (και) ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος τόνισε: "Δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση της Ανόρθωσης που αποτελεί ομάδα με κοινές καταβολές... Ηρθαμε να τιμήσουμε την επέτειο της Ανόρθωσης. Ελπίζω να γίνουν αγώνες με ενδιαφέρον για τον κόσμο και να έρθουν οι φίλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ στην Κύπρο και είναι πολλοί και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα" κι έπειτα έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στον εκπρόσωπο της Ανόρθωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου