0 "Λαυράκια" από Βόλο και Καβάλα

O διαφαινόμενος υποβιβασμός των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας φέρνει ουκ ολίγες ευκαιρίες στους υποψήφιους αγοραστές της Super League. Διαβάστε για τα "λαυράκια" που παρουσιάζονται.Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, αφού από τις δύο ομάδες…




παρουσιάζονται ουκ ολίγες ευκαιρίες για τους υποψήφιους αγοραστές της Super League. Ποια είναι τα λαυράκια που παρουσιάζονται και αναμένεται να απασχολήσουν “μικρούς” και “μεγάλους”.

Καβάλα

Τζαμέλ Αμπντούν:

Εδώ και καιρό αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, ενώ εξετάστηκε σοβαρά και από τον Παναθηναϊκό. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, για τον οποίο πρόσφατα υπήρξε κρούση από τη Μονακό, είναι σίγουρο πως θα βρει στέγη φεύγοντας από την Καβάλα. Ο δικέφαλος του Βορρά είναι ίσως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του ειδικά αν πουληθεί ο Βιεϊρίνια.
Σερζ Ντιέ:

Από τον Ηρακλή κιόλας είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και δη στη Super League, ενώ πρόσφατα με δηλώσεις του έστειλε... πρόσκληση στον Ατρόμητο. Το αν θα... την παραλάβει κάποιος από την ομάδα του Περιστερίου θα δείξει στο προσεχές μέλλον.

Φερέιρα Ντουγκλάο:

Αν πιστεύαμε όσα γράφονταν και ακούγονταν, ο Ντουγκλάο έπρεπε να παίζει ήδη στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος έχει περάσει την πόρτα εξόδου της Καβάλας, αποτελούσε τον διακαή πόθο του τριφυλλιού, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει μακριά από την Παιανία. Τελευταία, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ενδιαφέρεται εντόνως για τον παίκτη αν και πάντα υπάρχει και ο Παναθηναϊκός.

Μπέντζαμιν Ονουάτσι:

Σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Νιγηριανός επιθετικός. Πλούσια θητεία στη χώρα μας και μία ακόμη αξιόλογη πορεία στην Καβάλα. Ο παίκτης έχει εδώ και καιρό πωλητήριο από την Καβάλα μιας και ο Σταύρος Ψωμιάδης αναζητούσε μία καλή πρόταση, πλέον όμως έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο Ονουάτσι ακολούθησε τον δρόμο της δικαιοσύνης για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος. Σημειώστε το ενδιαφέρον του Αρη, ο οποίος ψάχνει εναγωνίως επιθετικό.

Οράσιο Καρντόσο:

Από την εποχή που έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης ο Αργεντινός μέσος με το ξεχωριστό, αλά Τσίλντρες μαλλί, ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων και δη του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Φέτος, το όνομά του έχει ακουστεί ιδιαιτέρως για την Ενωση, η οποία αναζητά χαφ σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του Μίτσελ, ενώ υπήρξαν και κάποιες φήμες για τον ΠΑΟΚ ώστε να αντικαταστήσει τον Βιτόλο. Τελευταία, παρουσιάστηκαν και διάφοροι μνηστήρες από Ρουμανία μεριά.

Ολυμπιακός Βόλου

Ελντιν Γιακούποβιτς:

Ακούστηκε για όλους τους μεγάλους του τέως ΠΟΚ. Ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά κατέληξε στον Σήφη Δασκαλάκη. Ο Γιακούποβιτς, ο οποίος ξεκίνησε από την Γκρασχόπερς, έχει στο βιογραφικό του ομάδες όπως η Ελβετική Τουν και η Λοκομοτίβ Μόσχας και στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν η σταθερή αξία της ομάδας του Βόλου κάτω από τα δοκάρια. Για τον Βόσνιο γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

Γιάννης Ζαραδούκας:

Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει. Περιπλανήθηκε ως δανεικός σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και από το 2009 αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, την είσοδο στα πλέι οφ και φυσικά την παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο 25χρονος αμυντικός ήταν η αποκάλυψη της περσινής σεζόν και οι πολύ καλές εμφανίσεις του τον έφεραν προσφάτως στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Καλίφα Πάπα Σανκαρέ:

Ο Σενεγαλέζος στόπερ θωράκισε την άμυνα της θεσσαλικής ομάδας, ήταν από τους πλέον σταθερούς παίκτες του περασμένου πρωταθλήματος και πλέον έχει αναγκάσει πολλές ομάδες να τον γλυκοκοιτάζουν. Το κερασάκι στην τούρτα την περσινή σεζόν ήταν η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (0-1) όπου “έσβησε” τον Σισέ, ενώ έδειξε και τα πολύ καλά στοιχεία στο να βγάζει την ομάδα μπροστά. Ηδη ακούγεται για την ομάδα του Αρη κάτι λογικό, αφού ο Σάκης Τσιώλης τον γνωρίζει καλά.

Ηλίας Σολάκης:

Στον Ολυμπιακό Βόλου περνάει δεύτερη νιότη βάζοντας κάτω πολλούς νεότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση. Με πολυετή θητεία σε διάφορες ομάδες πολλών κατηγοριών, ο 37χρονος στράικερ δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του και γιατί άλλωστε να το κάνει; Είναι σίγουρο πως θα απασχολήσει αρκετές ομάδες της Super League. Και όχι μόνο...

Μάριο Μπρέσκα:

Οι ικανότητές του από τη θητεία του στον Πανιώνιο ήταν γνωστές. Στον Ολυμπιακό Βόλου αναγεννήθηκε και η καριέρα του πήρε ξανά την ανιούσα. Ο 32χρονος στράικερ είναι μία καλή λύση για την επίθεση και σίγουρη θα απασχολήσει τις ομάδες της Super League. Ηδη κάποιες έχουν αρχίσει να τον ορέγονται, ενώ έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν:

Ο χρυσός σκορερ στο Βελιγράδι κόντρα στη Ραντ (και προσφάτως κόντρα στη Ντιφερντάνζ) αποτέλεσε επί δύο χρόνια διακαή πόθο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Γιαννόπουλου. Στην αρχή χαρακτηρίστηκε υπέρβαρος, αλλά σύντομα πολλοί κατάπιαν τη γλώσσα τους με τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντιφένσα και Χουστίσια, με την οποία σκόραρε 16 φορές.
Χαβιέρ Ούμπιντες:

Μία ακόμη αξιόπιστη λύση και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου που ξεχώρισε την περσινή σεζόν. Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει μπει στο στόχαστρο του Αρη, ακούστηκε και για την ΑΕΚ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι... χαμένος δεν θα βγει. Ανακάλυψη του Τάκη Γιαννόπουυλου, ο οποίος παρακολούθησε στενά τον παίκτη από την All Boys (29 τέρματα σε 232 αγώνες) στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου