0 Ο καιρός σήμερα

112Σταδιακή μεταβολή του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως από τη Στερεά και βορειότερα και μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα,

 

από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Νότια Κρήτη και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς στην πόλη και στους 30 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου