0 Στις υποσχέσεις και στα «θα»...

14390Το εύκολο είναι η συμφωνία. Ακόμα και οι υπογραφές. Αλλωστε δεν είναι και δεσμευτικές. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.Το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ συμφώνησαν για την ανέγερση γηπέδου εκεί όπου προϋπήρχε το παλιό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει κιόλας.

 

Διότι και στον Παναθηναϊκό να δείτε υπογραφές που έχουν πέσει και δηλώσεις που έχουν γίνει. Κι όλο στην τελική ευθεία έμπαινε το θέμα κι ακόμα να... τερματίσει. Και πώς να φτάσει στον τερματισμό, όταν δεν έχει πάρει ούτε θέση στον βατήρα. Μελέτες επί μελετών, αλλά από ουσία τίποτα. Κατά συνέπεια, οι οπαδοί της ΑΕΚ ας παραμείνουν εγκρατείς. Οπως είναι από το 2003, όταν κατεδαφίστηκαν τόσο το «Ν. Γκούμας» όσο και το «Γ. Μόσχος», αλλά κυρίως τα όνειρα των φίλων της ΑΕΚ για την ανέγερση νέου αθλητικού συγκροτήματος, ύστερα από απορριπτική απόφαση του ΣτΕ.

Ξέρουν ότι τότε, που οι συνθήκες ήταν καταφανώς ευνοϊκότερες, όχι επειδή το έλεγε ο Γ. Γρανίτσας, που είχε αναλάβει την ευθύνη να γκρεμιστεί το στάδιο της Ν. Φιλαδέλφειας, τα πάντα έμειναν στα λόγια. Στις υποσχέσεις και στα «θα». Και τώρα τι άλλαξε; Σχεδόν τίποτα. Το γεγονός ότι ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και δήμος μιλούν με μία φωνή δεν λέει και πολλά. Και τότε όλοι συνοδοιπόροι του μεγάλου ονείρου ήταν. Το ζητούμενο είναι, όπως και ήταν, άλλο: να βρεθεί χρηματοδότης, που θα αναλάβει το έργο. Με το αζημίωτο, εννοείται.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου