0 Χαφ που θα κάνει τη διαφορά θέλει ο Ολυμπιακός

Για χαφ που θα κάνει τη διαφορά συμφώνησαν να κινηθεί ο Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ψηλά στην λίστα ο Γκαργκάνο, στην άκρη ο Τισόνε, δεν «καίγεται» του Τζιόλη. Ποιες οι εντυπώσεις από το χθεσινό 2-2 με την Γουέστ Μπρομ στο «Καραϊσκάκη». Ποιον παίκτη παρακολούθησε ο Ντάρκο.




Ο πρόεδρος και ο προπονητής, σε χθεσινή τους συζήτηση στο περιθώριο του φιλικού με τους Άγγλους, βρήκαν τον χρόνο να συζητήσουν για το θέμα που απασχολεί αυτή την περίοδο τον Ολυμπιακό. Την ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ. Και αυτό που προκύπτει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάρουν απλά ένα ακόμη παίκτη, αλλά κάποιον που θα προσφέρει το κάτι παραπάνω στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Τέτοιος ποδοσφαιριστής δίχως αμφιβολία είναι ο Βάλτερ Γκαργκάνο που προέρχεται από τέσσερις γεμάτες σεζόν με την φανέλα της Νάπολι και την κατάκτηση του Copa America με την εθνική Ουρουγουάης. Οι Ιταλοί επιμένουν για έντονο «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το κασέ του 27χρονου φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ένα σημαντικό ποσό θα απαιτηθεί και για τον δανεισμό του. Πάντως το μέλλον του μοιάζει να βρίσκεται μακριά από τους «παρτενοπέι», οι οποίοι με την ευκαιρία της εισόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ και των σημαντικών κερδών που θα τους αποφέρει, δαπάνησαν μεγάλα ποσά για την απόκτηση των Ινλέρ και Ντοναντέλ που παίζουν στην ίδια θέση.

Βέβαια δεν έχουν ξεγραφεί ακόμη τα ονόματα των Τισόνε και Τζιόλη, ωστόσο δεν αποτελούν προτεραιότητα. Ο Βάσκος εξήγησε πως δεν έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον άσο της Σαμπντόρια, ενώ για τον Έλληνα διεθνή εμφανίζεται θετικός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση απέναντι στην Γουέστ Μπρομ για πολλοστή φορά (εννοείται βάζοντας και την περσινή σεζόν μέσα) ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, καλή κυκλοφορία, πιέζοντας ασταμάτητα, δημιουργώντας ευκαιρίες και τελικά πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Από την άλλη, στο δεύτερο «κάθισε», μένοντας από δυνάμεις ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ούτε χθες ο Κοστάντσο κατάφερε να προσφέρει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων».

Μεταγραφικό ταξίδι στην ΠΓΔΜ πραγματοποίησε χθες, σύμφωνα με την Sportday, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ραμποτνίτσκι - Ανόρθωση (1-2) για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 17χρονο τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Στόλε Ντιμιτριέβιτς. Για τον ταλαντούχο άσο φέρεται να είχε καταθέσει επίσημη πρόταση (που στην συνέχεια απορρίφθηκε) η Τβέντε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου