0 Ο «υγιής» ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες

zagorakisΤα μισά να ισχύσουν από αυτά που είπε προχθές στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Φλωρίδης, τα πράγματα στην Τούμπα θα ακολουθήσουν τη φυσιολογική ροή τους. Γράφει ο Διονύσης Μαρίνος.Που σημαίνει ότι θα οδεύσουν προς τα πάνω. Εχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε που στον «δικέφαλο» έσκασαν χαμόγελα σε διοικητικό επίπεδο. Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει φτάσει…


εάν δεν έχει ξεπεράσει, τα όριά του το όλο οικοδόμημα έτεινε προς αυτοκαταστροφή.

Ο Μπόλονι δικαίως ζητάει μεταγραφές, η ομάδα έχει μια σταθερή βάση, αλλά χρειάζεται σημαντική ενίσχυση, ο κόσμος επιθυμεί το κάτι παραπάνω για να αντιπαλέψει τους μεγάλους της Αθήνας που δεν είναι πλέον και... τόσο μεγάλοι και όλα αυτά δίχως ρευστό δεν θα μπορούσαν να τσουλήσουν.

Η πολυαναμενόμενη ως μάννα εξ ουρανού έλευση των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη πήγε να σκαλώσει με τις περιπέτειες του πρώτου, αλλά φαίνεται πώς πλέον έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Από εδώ και πέρα, όμως, δεν φτάνουν οι όψιμες δηλώσεις ενθουσιασμού ούτε οι υποσχέσεις σε άγραφο χαρτί. Τώρα πρέπει να μιλήσουν τα έργα. Να μπει χρήμα στην ΠΑΕ, να τρέξει ο αγωνιστικός σχεδιασμός και να γίνουν μεταγραφές ουσίας (σαν του Λάζαρ) που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Αν μάλιστα παραμείνει και ο Βιεϊρίνια, τότε είναι σφόδρα πιθανό οι στόχοι φέτος να μην περιοριστούν σε μια απλή διεκπεραίωση μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης, αλλά να ανοιχτούν προς τα πάνω. Πόσο πάνω; Αυτήν τη στιγμή ουδείς μπορεί να γνωρίζει.

Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, που μοιάζει να είναι αρκετά μπροστά, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το μερίδιο της όποιας επιτυχίας τους αναλογεί. Ο «υγιής» ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες για πολλά πράγματα. Πρέπει όμως κάποιος να του προσφέρει φρέσκο οξυγόνο για να αρχίσει να αναπνέει...

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου