0 "Μην μας υποτιμήσουν"

OYTAKASΟ Πίτερ Ουτάκα της Οντένσε προειδοποίησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού οτι "θα είναι λάθος τους νας μας υποτιμήσουν", ενώ πρόσθεσε οτι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σκοράρει.
Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν οι Ουτάκα και Τζεμπά Τζεμπά στη NOVA.

 

Πλέον δεν έχετε το αβαντάζ για την πρόκριση αφού ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει στη Δανία. Πως περιμένεις να εξελιχθεί το παιχνίδι;

"Είναι ένα πανέμορφο γήπεδο το Ολυμπιακό Στάδιο και θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ελπίζουμε να επανακτήσουμε το αβανταζ αν και είναι πολύ δύσκολο, όμως είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν σε 90 λεπτά ή και περισσότερο. Χρειάζεται να ακολουθήσουμε το ίδιο πλάνο με τον προηγούμενο αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι δύσκολο, έχει ζέστη και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να παλέψουμε".

Έχετε παίξει περισσότερους επίσημους αγώνες από τον Παναθηναϊκό είναι αβαντάζ;

"Είναι ένα μικρό αβάνταζ όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα μπορούν να αλλάξουν, μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Έχω παίξει πολλές φορές απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχουνε σπουδαία ομάδα, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και αύριο θα δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να γίνει ένας σπουδαίος αγώνας. Σε ένα όμορφο γήπεδο μπροστά σε σπουδαίους οπαδούς".

Πήρες πληροφορίες από τον καλό σου φίλο Ζοέλ Επαλέ;

"Όχι έχω λίγο καιρό να του μιλήσω, ξέρω πάρα πολύ καλά τον Παναθηναϊκό από την εποχή που έπαιζε ό Επαλέ εκεί, τους έχω αντιμετωπίσει με την Γιουνάιτεντ. Ξέρω πολύ καλά και τον Μπουμσμόνγκ που είναι Καμερουνέζος και φυσικά ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίους οπαδούς. Όμως είναι ποδόσφαιρο και αύριο ελπίζω να κερδίσουμε".

Πίτερ Ουτάκα
"Είναι σπουδαία μέρα για όλους και για εμάς και για τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι ακόμα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Το λάθος τους θα είναι να μας υποτιμήσουνε, γιατί αυτό μπορεί να πάει άσχημα για την ομάδα τους. Τους σεβόμαστε, είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος και είναι σαν τελικός για μας, αν δεν κερδίσουμε θα αποκλειστούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί έχει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν".

Ως επιθετικός έχεις βρει αδυναμίες στον αντίπαλο;

"Ναι αλλά δεν θα σας τις πω, δεν πιστεύω ότι έχουν μεγάλες αδυναμίες, είναι ένα συμπαγές σύνολο, ωστόσο ως επιθετικός πρέπει να βρω το δρόμο με τα αντίπαλα δίχτυα. Θα κάνω ότι μπορώ για να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό".

Έχετε προσαρμοστεί στις διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες;
"Ίσως για κάποιους συμπαίκτες μου να είναι πιο δύσκολα γιατί έχει πολύ ζέστη, όμως για μένα είναι κάτι φυσιολογικό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου