0 Νέος διάλογος με ταξιτζήδες

rehgerwhΤην ίδια ώρα με νέες κινητοποιήσεις απειλούν αύριο οι οδηγοί ταξί καθώς μελετούν το ενδεχόμενο να αποκλείσουν ξανά την εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, γεγονός που κατά την αντίληψη τους θα επιφέρει νέο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Μέχρι στιγμής έχουν σχηματιστεί 95 δικογραφίες με πάνω από 6.500 εμπλεκόμενους οδηγούς ταξί για την παρακώλυση συγκοινωνιών.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων, ΠΟΕΙΑΤΑ εξέδωσε αργά το απόγευμα μια ανακοίνωση ζητώντας και πάλι διάλογο με τον κ. Ραγκούση. Η ανακοίνωση αναφέρει: "Εδώ και έναν μήνα περίπου ο κλάδος κατέθεσε τις προτάσεις στον υπουργό, κ. Γιάννη Ραγκούση.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού για ουσιαστικό διάλογο χωρίς προκαταλήψεις, του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Μόσιαλου, σήμερα 1/8 στην κρατική τηλεόραση, καθώς και οι προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων, δείχνουν ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε άμεσο διάλογο χωρίς σκοπιμότητες, και να γίνει αποκλιμάκωση των απεργιών.

Δε μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι η σκοπιμότητα που δεν επιτρέπει στον κ. Ραγκουση ένα μήνα τώρα να προχωρήσει σε διάλογο με το πλαίσιο που έθεσε ο πρωθυπουργός. Μήπως υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετηθούν κάποιοι και υπονομεύεται ο τουρισμός; Εμείς, και σήμερα ακόμα, είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με την κυβέρνηση τις προτάσεις του πρωθυπουργού και του κ. Μόσιαλου με σκοπό την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων".

Πηγή: newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου