0 "Είμαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ"!

693052Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε για τα παιχνίδια με την Καρπάτι Λβιβ, τη φετινή σεζόν, τον Μπόλονι και τον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης γκολκίπερ στον "sport103"…




Για την πρόκριση επί της Βαλερένγκα: "Ο πρώτος στόχος μας ήταν να περάσουμε στα πλάι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν πολύ σημαντικά παιχνίδια και θέλαμε να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις, ώστε να έχουμε καθαρό μυαλό για τα παιχνίδια που ακολουθούν, δείχνοντας ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ καλό να προκρίνεσαι με συνολικό σκορ 5-0, αφού εμπιστεύεσαι και πάλι τον εαυτό σου. Το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα ήταν πιο εύκολο. Εμείς το κάναμε πιο εύκολο. Είχε δυσκολίες και θα γινόταν ακόμη πιο δύσκολο αν δεν προσέχαμε στα πρώτα λεπτά".

Για την Καρπάτι Λβιβ: "Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτήν την ομάδα. Θα δούμε, όμως, βίντεο και θα καταλάβουμε πράγματα για αυτήν. Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση και στα δύο παιχνίδια".

Για το ότι το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα: "Εγώ προτιμώ να παίξουμε πρώτα εκτός έδρας. Πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα. Να πετύχουμε και να μην δεχθούμε γκολ. Είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει".

Για το ότι η Καρπάτι είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος: "Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Ξέρω ότι τα ματς στην Ευρώπη είναι διαφορετικά με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ίσως τους πεισμώσει και μέσα από τα δικά μας ματς θα θέλουν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν".

Για το ότι οι παίκτες της Καρπάτι έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους: "Ίσως να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς. Όμως, μπορεί να είναι και περισσότερο κουρασμένη από εμάς, κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε".

Για τη συνεργασία του με τον Λάζλο Μπόλονι: "Έφερε στην ομάδα καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό. Φάνηκε και στα πρώτα δύο επίσημα ματς ότι η ομάδα στάθηκε πολύ καλά και ήταν συγκεντρωμένη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα από ότι έναν χρόνο πριν: "Είναι δύο διαφορετικές χρονιές και προετοιμασίες. Δεν θέλω να συγκρίνω. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι το παρελθόν".

Για το ότι αγωνίστηκε βασικός στα δύο πρώτα επίσημα ματς: "Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύθηκε. Θα κοιτάω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, έτσι ώστε να μη δέχεται γκολ. Εύχομαι μέσα από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ να βρεθώ και στην Εθνική ομάδα της Κροατίας".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: "Δεν θα πρέπει να μιλάμε για στόχους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τα παιχνίδια με την Καρπάτι".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Το μετά δεν εξαρτάται από εμένα".

Για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Βιεϊρίνια: "Του λέω κάθε μέρα να μείνει. Έχω καλό προαίσθημα για τη φετινή σεζόν και μακάρι να μείνει για να μας βοηθήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου