0 Γιος μεγιστάνα ξυλοκόπησε μοντέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

0Το περιστατικό συνέβη μετά την άρνηση της κοπέλας να δεχτεί το ποτό που της πρόσφερε ο Ρόμαν Λάντικ, ο οποίος μετά τη δημοσίευση του βίντεο εγκατέλειψε την Ουκρανία για τη γειτονική Ρωσία...Ο «θερμόαιμος» γιος ενός μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης στην Ουκρανία εγκατέλειψε τη χώρα για τη γειτονική Ρωσία, μετά τη δημοσίευση στο YouTube ενός βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης…


συνολικής διάρκειας 14 λεπτών, όπου φαίνεται να χτυπά βάναυσα νεαρή γυναίκα και να τη σέρνει από τα μαλλιά ενώ είναι πεσμένη στο πάτωμα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 3ης Ιουλίου μετά την άρνηση της κοπέλας να δεχτεί το ποτό που της πρόσφερε ο Ρόμαν Λάντικ σε ένα καφέ στην πόλη Λούχανσκ. Ο 37χρονος, που είναι και νιόπαντρος, υποστήριξε ότι δέχτηκε «φραστικές προσβολές» από το θύμα, το 20χρονο μοντέλο Μαρία Κορσούνοβα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν διάσειση, προβλήματα στους σπονδύλους και μώλωπες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αρχική απάντηση του Λάντικ, γιου του Βλαντίμιρ Λάντικ, ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στην Ουκρανία, ήταν θρασύτατη: «Απλώς της δίδαξα καλούς τρόπους», είπε στους αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στα φόρουμ του διαδικτύου, καθώς τα περιστατικά με ακρότητες των γόνων της ελίτ της χώρας, γνωστών ως «mazhory» ( «κακοαναθρεμμένα πλουσιόπαιδα»), βρίσκονται σε έξαρση.

Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του γιου ενός μεγαλοεπιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου που καταδικάστηκε μόνον σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή, αφού οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα μια πανάκριβη λιμουζίνα παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του Λάντικ, αυτός πετούσε ήδη για τη Ρωσία. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του. «Απέτυχα να αναθρέψω σωστά το γιό μου», δήλωσε ο πατέρας του.

Ας σημειωθεί ότι παλαιότερα οι σωματοφύλακες του πατέρα είχαν ξυλοκοπήσει ουκρανό αστυνομικό που τόλμησε να σταματήσει το «μεγάλο αφεντικό» για τροχαία παράβαση.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου