0 Φωτάκης: "Δε φοβόμαστε κανέναν"

722728Ο μέσος του "Δικεφάλου" μίλησε μετά την προπόνηση της Παρασκευής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το συνολικό 5-0 επί της Βαλερένγκα, τόνισε ότι στόχος του ιδίου και των συμπαικτών του είναι η πρόκριση στους ομίλους και υποστήριξε ότι οι διοικητικές εξελίξεις δεν επηρεάζουν τους παίκτες.
Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ…

 

Για την πρόκριση επί της Βαλερένγκα: "Εμείς προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε να προετοιμαστούμε για την προηγούμενη φάση. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Δεν ήμασταν 100% για τα δύο αυτά παιχνίδια. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι πιο έτοιμος από εμάς. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι πιο πολύ μέτρησαν η προσωπικότητά μας και εμπειρία μας.

Το 5-0 μας αφήνει ικανοποιημένους, καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτός ήταν ένας βασικός μας στόχος. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια της διοργάνωσης και τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας."

Για την κλήρωση με την Καρπάτι Λβιβ: "Γνωρίζουμε λίγα πράγματα για αυτήν την ομάδα. Πέρσι απέκλεισε τη Γαλατασαράι. Από εκεί και πέρα χρειάζεται σεβασμός για κάθε αντίπαλο. Εμείς έχουμε δείξει στο Europa League ότι δεν φοβόμαστε κανέναν. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στους ομίλους."

Για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι διοικητικές εξελίξεις: "Εμάς δεν μας επηρεάζουν αυτά. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο σκεφτόμαστε μόνο τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τα εξωαγωνιστικά θέματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου