0 "Η Εθνική ομάδα είναι υποχρέωση, όχι βαρίδι"

basilakopoulosada213Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, από τις πολλές απουσίες της Εθνικής, ωστόσο τόνισε πως τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τους παρόντες.Αναλυτικά είπε…

 

«Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και με την προσθήκη του Νικ Καλάθη θα είμαστε ακόμη καλύτερα», είπε στο ημίχρονο του αγώνα με την Ιταλία για το τουρνουά της Κύπρου και συνέχισε: «Αν ήταν όλοι οι παίκτες εδώ τότε σίγουρα η Εθνική θα έπαιρνε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Κακώς που δεν είναι εδώ, αλλά έτσι συμβαίνει και θεωρώ πως από δω και πέρα πρέπει να ασχοληθούμε όλοι με τους παρόντες.

Εγώ προσωπικά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που είναι εδώ, που είναι συνεπείς και τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Η Εθνική ομάδα είναι υποχρέωση, όχι βαρίδι. Δεν είναι αγγαρεία είναι χαρά και τιμή. Υπάρχει πικρία, όπως πικρία νιώθουν όλοι οι Ελληνες που έχουν πάρει χαρές από αυτή την ομάδα και είναι δικαιολογημένη αυτή η αίσθηση. Δεν θέλω όμως να εστιάσω σε αυτό τώρα… Εχουμε χρόνο. Εύχομαι να μην δούμε το τέλος του αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου