0 Ακούει… «καμπάνες»

40962A4FB977D19EF49B388F86B61BDFΠιο ακριβά απ’ ό,τι ήδη του στοίχισε αναμένεται να πληρώσει τον αποκλεισμό του, ύστερα από την ήττα με σκορ 4-3, από την Οντένσε ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ των Δανών, κάτι που σημαίνει ότι θα κληθεί αγωνιστεί στα πλέι οφ…


του Europa League, χωρίς οπαδούς.

Το τέρμα που σημείωσε ο Κάντριι στο 80’ ήταν η αφορμή του ξεσπάσματος μερίδας της «πράσινης» εξέδρας. Ορισμένοι οπαδοί άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια και φωτοβολίδες, μία εκ των οποίων λίγο έλειψε να χτυπήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βέσελς, ενώ άναψαν και μικρές εστίες φωτιάς. Τα γεγονότα αυτά, δεν διέλαθαν της προσοχής του παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος τα κατέγραψε στο φύλλο αγώνος, με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει… «καμπάνα».

Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική και βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωση να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός σε άδειο ΟΑΚΑ στους επόμενους δύο αγώνες του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου