0 "Φουλ" για Τζόρτζεβιτς ο Άρης

23BE2A6102FFAE5E0EDA50EA84D511C0Δεν πρόκειται φυσικά για τον ευρέως γνωστό Πρέντραγκ, αλλά όπως θα θυμάστε για έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε πέρυσι τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό, Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, με τον οποίο ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία, περιμένοντας το «oui» της Ναντ για να κλείσει η μεταγραφή.
Εκεί που κάποιοι είχαν ήδη αρχίσει να συμβιβάζονται…


με την ιδέα πως τελικά δεν θα αποκτηθεί σέντερ φορ, αφού για διάφορους λόγους, ο ένας στόχος μετά τον άλλο χανόταν, οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται να κλείσουν με επιτυχία κι αυτή την υπόθεση.

Ο Σάκης Τσιώλης είδε αρκετά DVD με τον Τζόρτζεβιτς σε δράση, ενώ για να σχηματίσει πιο ολοκληρωμένη άποψη ζήτησε πληροφορίες από τον Φατί, με τον οποίο ο Σέρβος ήταν συμπαίκτης την περίοδο 2008-09. Αφού πείστηκε για τις δυνατότητές του, άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση για να προχωρήσει στην απόκτησή του, με τους Γάλλους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Τζόρτζεβιτς (διεθνής μια φορά με τη Σερβία) αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα. Το 2005 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καθιερωθεί. Τη σεζόν 2006-07 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ραντ, με την οποία σημείωσε 13 γκολ σε 35 εμφανίσεις προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Ναντ που τον έκανε δικό της τον Γενάρη του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου