0 Το μεταγραφικό πλάνο της Λάρισας

794912Η αλήθεια είναι πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες, στην εποχή Πηλαδάκη, αφού μοιάζουν αρκετά προσεγμένες και με στόχο τη δημιουργία ενός ισορροπημένου συνόλου. Εκείνο που ανησυχεί τους φίλους της ΑΕΛ βέβαια είναι το γεγονός πως ακόμα δεν έχει γίνει μία μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά και θα προκαλέσει

 

αίσθηση, κάτι που συνήθιζε να κάνει ο κ. Πηλαδάκης στο παρελθόν.

Εκτός από την οικονομική συγκυρία, που έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες σε όλα τα αθλήματα, υπάρχει και ένας άλλος λόγος που έχει βάλει τους ανθρώπους των βυσσινί να δουλεύουν βάσει διπλού σχεδίου.

Το πρώτο έχει να κάνει με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα γεμίσουν το ρόστερ και θα εγγυηθούν μία φυσιολογική παρουσία της ομάδας, χωρίς κενά, χωρίς ελλείψεις, με εμπειρία και ταλέντο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το ενδεχόμενο η ομάδα να παραμείνει στην Superleague τη νέα σεζόν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Στην ΑΕΛ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και αυτή πηγάζει από την παρουσία του Μισέλ Πλατινί στην Ελλάδα και τα δίκαια και τα μηνύματα που παίρνουν από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Σε αυτή τη περίπτωση υπάρχουν 2-3 μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχουν ουσιαστικά κλείσει, όμως θα ενεργοποιηθούν με την οριστικοποίηση της παραμονής της ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία. Μιλάμε για καλές μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά. Ο ένας ίσως και να είναι ο Μπόα Μόρτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου