0 Κόλπο Γκρόσο με Γεωργιάδη έκανε ο ΠΑΟΚ

georgiadis5-480x0Το κόλπο γκρόσο έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ και έκλεψε τον Γεωργιάδη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, που του είχε βγάλει ακόμα και τα εισιτήρια.Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να τον πείσουν να ρίξει τις απαιτήσεις του, με τον ΠΑΟΚ να του προσέφερε συμβόλαιο 250 χιλ. ευρώ και, τελικά, να τον κάνει δικό του. Ο Γεωργιάδης, δηλαδή, προτίμησε τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς είδε ότι οι άνθρωποί του τον ήθελαν περισσότερο.Κι αυτό ήταν που σχολίαζε με όσους μίλησαν μαζί του μετά την οριστική του απόφαση.

«Μετράει πώς σε προσεγγίζουν οι άνθρωποι, όχι τα χρήματα που θα σου δώσουν», έλεγε ο πρώην άσος του Πανσερραϊκού, με τη μεταγραφή του να πιστώνεται στον Ζήση Βρύζα και τις κινήσεις του τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες αλλά, κυρίως, χθες το βράδυ. Ο Γεωργιάδης ένιωσε ότι ο ΠΑΟΚ τον ήθελε περισσότερο και προσπάθησε να του το δείξει στην πράξη, παρότι και τα οικονομικά του "δικέφαλου του Βορρά" όπως και της ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον νεαρό άσο. Κάθε άλλο, καθώς αυτή η επιμονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τον έκανε να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου