0 Προτάσεις Βαλβέρδε

image.ashxΗ επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ελλάδα (για λίγο αφού το Σάββατο ο Ολυμπιακός φεύγει για Ολλανδία) ίσως να συνδυαστεί με μια συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυο άνδρες έχουν να πουν αρκετά άλλωστε.Από τις εντυπώσεις της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και το πώς θα πέσει το ρόστερ μέχρι την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση αν φυσικά αποφασιστεί ότι χρειάζεται τέτοια. Κόουτς και πρόεδρος ενδεχομένως να τα πουν πριν ξαναπάρουν τον

 

δρόμο της… ξενιτιάς. Αν και επικοινωνούν τακτικά ίσως μέσα στη μέρα να έχουν τετ-α-τετ συζητώντας τις επόμενες κινήσεις των Πειραιωτών στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Παίζει» δυνατά του Θαπατέρ
Σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, ένα από τα ονόματα που είναι πιθανό να «παίξουν» δυνατά για τα χαφ -εφόσον είναι διαθέσιμος- είναι αυτό του Αλμπέρτο Θαπατέρ. Ο 26χρονος μέσος έχει προταθεί, εξετάζεται και σίγουρα οι 121 συμμετοχές με την φανέλα της Σαραγόσα και η δυνατότητα να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Ο Βαλβέρδε τον γνωρίζει, αλλά όπως έχει πει θα περιμένει τα φιλικά στο Έρμελο πριν κάνει (αν κρίνει ότι χρειαστεί) οποιαδήποτε εισήγηση για προσθήκη στο ρόστερ.
Δεν θα περιμένουν για πάντα
Η πρόθεση του Βασίλη Τοροσίδη να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεχίσει στο εξωτερικό είναι γνωστό και κατανοητό. Επίσημη πρόταση όμως δεν έχει φτάσει ακόμη από την Αγγλία, όπως εικάζεται ότι θα γίνει. Αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Στο λιμάνι περιμένουν αλλά όχι για πάντα. Κανείς δεν προτίθεται να κόψει το δρόμο στον χαρισματικό άσο, όμως αν μπει ο Αύγουστος θα το σκεφτούν διαφορετικά.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου