0 "Φαρσοκωμωδία τα πλέι οφ"

kBAΟ Λεωνίδας Καμπάνταης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη διαδικασία των πλέι-οφ ως φαρσοκωμωδία, ενώ τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου να ανέβει ο ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία. Ο επιθετικός της κρητικής ΠΑΕ δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να αποδείξη στον προπονητή του ότι βρίσκεται ακόμα σε καλή κατάσταση.


Αναλυτικά τα όσα είπε στο Sentra fm 103,3:

Για τη διαδικασία των πλέι-οφ:
"Ήταν μια απόφαση, για κάτι που έπρεπε να γίνει για να γίνει και εκείνοι που το ανακοίνωσαν, το μετάνιωσαν την ίδια στιγμή. Ήταν φαρσοκωμωδία. Κανονικά έπρεπε να παίζουμε έναν αγώνα το πρωί και τον άλλον το βράδυ. Θα είχαμε τελειώσει τώρα. Μαθαίνουμε για την Δόξα Δράμας ότι ξέμειναν από παίκτες. Όσοι αθλητές αγωνίστηκαν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα της τρέλας, ήταν ήρωες γιατί έπαιξαν μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς προετοιμασία. Ήρθαμε κατευθείαν από διακοπές. Πιο πολύ σαν επιστράτευση έμοιαζε παρά με αγώνες πλέι- οφ.

Νιώθουμε σαν να είμαστε στην ομάδα της Δανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που κατέκτησε το τρόπαιο πριν από χρόνια. Πάνω απ' όλα τώρα σκεφτόμαστε να τελειώσει η διαδικασία των πλέι-οφ και να είμαστε υγιείς. Ήταν συνεχόμενα παιχνίδια και εμείς είχαμε 18 παίκτες, ενώ ο Λεβαδειακός είχε 23. Η αλήθεια είναι όμως χειριστήκαμε πολύ καλά την κατάσταση".

Για τη συνέχεια:
"Έχουμε το αβαντάζ. Μένει ένα τυπικό τρίποντο. Πρέπει να κερδίσουμε έναν από τους δυο εναπομείναντες αγώνες. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω στον Ο.Φ.Η., αλλά δεν έχω συμφωνήσει κάτι ακόμη. Είμαι σε μια ομάδα που με ευχαριστεί και που έχει μια δυναμική. Ήταν θέμα χρόνου να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Την ακολουθεί ένας τεράστιος λαός ".

Για τον κόσμο του Ο.Φ.Η:
"Την είχα ζήσει ως αντίπαλος την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στον
Ο.Φ.Η. και να μην δίνει το 100 %. Σε ωθεί η συμπαράσταση. Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ κόσμια φέτος".

Για τη στήριξη του προπονητή του:
"Με στήριξε ο προπονητής και θέλω να του δείξω ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Γι΄ αυτό και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου