0 "Έχω και άλλα κρατημένα για τον Παναθηναϊκό"

KolaoutiΟ Ρομπέρτο Κολαούτι της Μακάμπι περιμένει πώς και πώς τον Παναθηναϊκό. "Δεν μπορούσαν να τρέξουν!", είπε για τον περυσινό Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Eξέδρα"…




 

"Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε καλά η χρονιά και ελπίζω να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα. Έχω βάλει τέσσερα γκολ, αλλά έχω και άλλα κρατημένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι σίγουρα πρόκληση για εμάς τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που γεμίζει το γήπεδό μας. Είναι και γι' αυτούς πολύ σημαντικές στιγμές αυτές. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε ευρωπαϊκές παρουσίες και τα τελευταία χρόνια ο κόσμος εδώ έχει καλομάθει και πλέον έχει μεγάλες απαιτήσεις".

Για τον Παναθηναϊκό και το ματς με την Οντένσε: "Είδαμε την Δευτέρα το βίντεο του Παναθηναϊκού με την Οντένσε και αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Νίνης. Ξέρει πολλή μπάλα και είναι επικίνδυνος. Ο Λέτο επίσης έχει ταχύτητα και καλή ντρίπλα, ενώ και ο Κατσουράνης ήταν πολύ καλός.

Στην άμυνα ξεχώρισα τον Μπουμσόνγκ και είδα μια αδυναμία στην αριστερή τους πλευρά. Από ό,τι μας ενημέρωσε ο προπονητής μας από εκείνη την πλευρά έβαλε και μερικά γκολ η Οντένσε, οπότε θα ρίξουμε εκεί το βάρος".

Για τα ματς με τον Ολυμπιακό: "Ελπίζω να βρω την ευκαιρία να κάνω τη ζημιά, όπως έκανα και πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι είχε αργή άμυνα και κάποιους παίκτες οι οποίοι πραγματικά δεν μπορούσαν να τρέξουν.

Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Αλλά ήταν ευκολότερο από ότι περιμέναμε. Φέτος δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω να βρούμε τις ευκαιρίες να χτυπήσουμε και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου