0 Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας

John-Utaka-Portsmouth-v-S-001Ο Πίτερ Ουτάκα μίλησε για τις αναμέτρησης της Οντένσε με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο έχρισε φαβορί, αν και τόνισε πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ο επιθετικός των Δανών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το “τριφύλλι” και παράλληλα εξέφρασε την χαρά του που πουλήθηκε ο Σισέ.

 

Αναλυτικά:
Πώς βλέπεις τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό;
«Το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα είναι αντίστοιχο της σημαντικότητας της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος ευρέως γνωστός στην Ευρώπη. Έχει εμπειρίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς να χειρίζεται τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Μπορούμε να τους νικήσουμε καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και όλα γίνονται»
Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό;
«Τα μόνα παιχνίδια του Παναθηναϊκού που έχω παρακολουθήσει είναι αυτά της περσινής χρονιάς με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Ήταν ωραία παιχνίδια. Η Κοπεγχάγη νίκησε και στα δύο αλλά αυτό δεν μπορεί να σημαίνει κάτι καθώς μπορεί απλά εκείνη τη στιγμή να μην βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε μόνο και μόνο από αυτούς τους δύο αγώνες. Πάντως έχω μάθει ότι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πολλές επιτυχίες και πολλά πρωταθλήματα, η οποία όμως δεν περνάει την καλύτερη φάση της ιστορία της»
Ποια ομάδα χρίζεις ως φαβορί;
«Στα χαρτιά σίγουρα φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι, καθώς πολλές φορές το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να γίνει πραγματικά αστείο. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα παλέψουμε και θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε»
Ποιόν ποδοσφαιριστή φοβάσαι περισσότερο;
«Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πολλά για το ρόστερ του Παναθηναϊκού για να ξεχωρίσω κάποιον. Πιστεύω πάντως ότι θα αποτελείται από ποιοτικούς και πραγματικά ανταγωνιστικούς ποδοσφαιριστές. Πραγματικά όμως ανακουφίστηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έφυγε από την ομάδα και θα αγωνίζεται στη Λάτσιο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό, ο οποίος μπορεί να σου δημιουργήσει ζημιά ανά πάσα στιγμή».
Κλείνοντας, θα μας κάνεις ένα σχόλιο για την ατμόσφαιρα των δύο αγώνων;
«Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές και θα κρύβουν πολλές συγκινήσεις. Καλώ τους φιλάθλους να τα παρακολουθήσουν γιατί σίγουρα θα κρύβουν διασκεδαστικές στιγμές και θα κόβουν την ανάσα».
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου