0 Είναι αισιόδοξοι για Οντένσε

kleitoperiΟι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν έτοιμοι για το παιχνίδι με την Οντένσε, ενώ αντίθετα εμείς είδαμε άλλα.Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά αυτό το πράγμα που είδαν τα μάτια μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μόνο ομάδα δε λέγεται.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών έξω από τα αποδυτήρια του Περιστερίου με την πλειοψηφία να μην έχουν "όρεξη" για να πουν μερικά λόγια:

 

Σίλβα Κλέιτον: "Η ομάδα θα είναι έτοιμη εν όψει της Οντένσε. Είμαστε κουρασμένοι από την προετοιμασία, ωστόσο θεωρώ πως αυτό δεν θα μας επηρρεάσει καθόλου".

Νταμιέν Πλεσί: "Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του κόντρα στην Οντένσε, αλλά θα χρειαστεί και τη στήριξη των οπαδών του τόσο στα δυο ματς όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

Σπύρος Φουρλάνος: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό τεστ. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Ευελπιστούμε ότι με σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλύτερα και θα προκριθούμε".

Εν συνεχεία ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

- Σπύρο, δείχνεις να αρπάζεις την ευκαιρία, συμμετέχεις στα παιχνίδια, παίρνεις χρόνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό Θα κάνω ότι καλύτερο. Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις και πιστεύω πως με τον Φερέιρα θα πάρουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα. Γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και δίνει βάση στα μικρά παιδιά".

- Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Οντένσε. Θα είστε έτοιμοι;

"Είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, πιστεύω όμως πως μέχρι το παιχνίδι θα ανταπεξέλθουμε και θα πάρουμε την πρόκριση".

Δημούτσος: "Θέλω να φύγω"

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ελίνι Δημούτσος, μετά την απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον αφήσει εκτός της λίστας για τα δύο παιχνίδια με την Οντένσε.

"Κάνουμε 20 μέρες προπόνηση και είναι λογικό η ομάδα να μην είναι ακόμα έτοιμη. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι για τη νίκη" είπε εξ' αρχής και εν συνεχεία απάντησε σε ερωτήσεις.

- Φάνηκε πάντως ότι η ομάδα δεν έχει τα απαραίτητα τρεξίματα.

"Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Από εκεί και πέρα, άλλο τα φιλικά και άλλα τα κανονικά παιχνίδι. Ο κάθε παίκτης τα αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτά".

- Ελίνι, είσαι εκτός λίστας. Η εξέλιξη αυτή σε πεισμώνει;

"Τώρα το έμαθα. Αλλά αυτές είναι επιλογές του προπονητή, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Κάνω τη δουλειά μου και αν πάρω ευκαιρία καλώς. Αλλιώς θα πρέπει να δω τι θα κάνω. Πρέπει να πάω κάπου να παίξω και αυτό κοιτάω, εφόσον ο προπονητής δεν με υπολογίζει. Θα δω τι θα κάνω για μένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου